Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kokki Inariin, Ravintola Aurora

Inari, Lappi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 05.12.2021

Avoimet paikat: 2

Hotelli Inarin päärakennuksen yhteydessä sijaitsevassa Ravintola Aurorassa on päivittäin tarjolla monipuolinen À la Carte -menu. Menusta löytyy laaja valikoima nälän kampittajia pieneen ja isompaankin kurnintaan. 120-paikkaiseen ravintolaamme mahtuu ruokailemaan isompikin ryhmä. 

Olisiko hienoa työskennellä paikassa jossa työmatkalla kohtaat niin taivaalla tanssivat revontulet kuin vastaan kävelevät porot. Inarissa kaikki on totta ja aitoa. Ympärillä on henkeä salpaava luonto ja työpaikalla laadukkaat paikalliset raaka-aineet. Vain sinä puutut.

Etsimme nyt kokkia joilla ei mene sormi suuhun kiireisinäkään iltoina. Tehtäviin kuuluu niin lounaan kuin a`la carten valmistus. Toki voihan välillä sattua omalle kohdalle se kaikkien rakastama aamuvuorokin. Mutta pääpaino on iltavuoroissa. Ravintolan asiakkaat ovat kesällä Suomalaisia ja talvella pääpaino siirtyy ulkomaalaisiin matkailijoihin.

Hakijalta vaaditaan alan koulutusta, sekä jo hieman kokemusta vastaavista töistä. Hygieniapassi tulee löytyä. Sekä tietysti työtä pelkäämätön asenne ja halu kehittyä keittiön taiturina. 

Tarjoamme ainutlaatuisen kohteen jossa pääset valmistamaan laadukasta ruokaa korkean ammattitaidon omaavan keittiömestarin opissa. Puhtaat pohjoisen raaka-aineet joista pääset loihtimaan toinen toistaan herkullisempia makuelämyksiä. Kauneudellaan henkeä salpaavan luonnon. Tietysti loistavat työkaverit. Majoituksen huokeaan hintaan. Erittäin kilpailukykyisen palkan. Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja Lapin luonnosta nauttimiseen.

Työt alkavat joulukuussa ja kestävät keväälle 2022 saakka. 

Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme Suomessa. ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus