Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Vastaanottopäällikkö Saariselälle

,

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 31.12.2021

Avoimet paikat: 1

Haemme vastaanottopäällikköä Saariselän suurimpaan hotelliin!

Pitkän historian omaava Santa’s Hotel Tunturi on Saariselän suurin hotelli. Tarjoamme majoitusta eritasoisissa huoneistoissa ja hotellihuoneissa.  Meiltä löytyy alueen paras ravintola Kaltio sekä rennompaa tunnelmaa tarjoava ravintola Pirtti. Ravintolamme palvelevat kaikkia alueen matkailijoita.

Vastaanottopäällikkönä vastaat hotellin vastaanoton päivittäisistä toiminnoista. Työskentelet läheisessä yhteistyössä eri osastojen esihenkilöiden kanssa, ja toimit esihenkilönä vastaanottotiimillemme. Päivittäinen työvuorosuunnittelu sekä eri osastojen välisen tiedonkulun ja työnjaon varmistaminen kuuluvat myös tehtäviisi. Olet valmis työskentelemään tiimisi rinnalla tarpeen vaatiessa kellonajasta ja viikonpäivästä riippumatta. Edellytämme kokemusta vastaanottotyöskentelystä. 

Tarjoamme loistavan työpaikan jossa on mahtavat työkaverit sekä ison talon henkilökuntaedut. Mahdollisuuden kehittyä esihenkilönä. Ympärillesi avautuvat lumiset tunturit monipuolisine harrastus mahdollisuuksineen. Majoitus on järjestetty huokeaan hintaan. Palkkaus kuukausipalkka. Annamme sinulle vahvan tuen ja turvan meillä työskentelysi ajan. Näin sinä voit keskittyä nauttimaan työnteosta.

Palkkaus: sopimuksen mukaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai 0406238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus