Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kokkeja, Santa`s Igloos Arctic Circle

Rovaniemi, Lappi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 30.09.2022

Avoimet paikat: 2

Santa`s Igloos Arctic Circle, Kokki.

Iglut sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä Napapiirin Pajakylän palveluista, ja kuitenkin aivan pohjoisen luonnon helmassa. Igluhotelli Rovaniemellä lasikattoisine igluineen tarjoaa elämyksiä kaikkina vuodenaikoina. Lumen pehmeys, taivaan valkeus, maaginen yöttömän yön aurinko – Lapin taika sykähdyttää vuoden ympäri.

Etsimme nyt Santa`s Igloos Arctic Circlelle kokkeja talvisesongille 2022-2023 määräaikaiseen työsuhteeseen.Työ on 2-vuorotyötä.

Vaatimuksena alan koulutus ja vähintään vuoden kokemus kokin työstä. Olet asiakaspalveluhenkinen keittiön monitaituri. Suomen- ja englanninkielentaito on välttämätön ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tarjoamme huikean mahdollisuuden työskennellä mukavien työkavereiden kanssa. Loistavat esimiehet , jotka saavat työntekijät viihtymään työssään. Erittäin kilpailukykyisen palkan. Majoituksen kanssa avustamme tarvittaessa ja se löytyy mahdollisesti jopa talon puolesta. Tarjoamme sinulle vahvan tuen ja turvan meillä työskentelysi ajan. Näin sinä voit keskittyä nauttimaan työnteosta.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus