Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kokki Himokselle, Tupa Kitchen & Bar

Jämsä, Keski-Suomi

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 12.12.2021

Avoimet paikat: 1

Tupa kitchen & bar

À la cartea pizzasta pihviin!

Tupa kitchen & barissa viihtyy jokainen. Pihvien ja pizzojen lisäksi ruokalistaltamme löydät myös siivet, burgerit ja lasten suosikkiannokset.

Ravintola sijaitsee Himos Hotellin yhteydessä, samassa pihapiirissä Himos Areenan kanssa.

Etsimme nyt kokkia vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu À la carte annosten valmistaminen ja esivalmistelut. Työ on iltapainoitteista.

Vaatimuksena alan koulutus sekä jo muutaman vuoden kokemus vastaavista töistä. Iloinen ja oma aloitteinen asenne on kaikkein tärkeintä. Hyvä paineensietokyky ja kyky toimia yksinkin vuoroissa. Vähintään Suomenkielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työpaikan jossa täydet 112.5h/3vko ja palkkaus sopimuksen mukaan. Mahtavan työpaikan jossa voit kehittyä ja kasvaa vaikka esimiesrooliin. Kyseinen ravintola sijaitsee keskellä festarialuetta jossa kesällä järjestetään useita tapahtumia. Lisäpalvelu Oulun tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan. Mahdollisuus siirtyä talon kirjoille myöhemmin.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö niin haethan paikkaa hakuilmoituksen kautta. Olemme sinuun sitten heti yhteydessä.

Lisätietoja: ilari.kesti@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus