Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Rakennuapulaisia Helsingin työmaille

Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Karjalohja, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Raasepori, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 09.10.2022

Avoimet paikat: 3

Haemme Helsingin keskustan ympäristön rakennustyömaille

RAKENNUSAPULAISIA

Työtehtävät sijoittuvat rakennustyömaan logistiikan tehtäviin, mm. työmaan jätehuoltoon, kantoapuun, pieniin aputehtäviin ja näihin saat kunnon perehdytyksen ennen töiden alkua. Emme odota, että olet ammattilainen, kunhan sinulla asenne kohdillaan ja haluat ansaita hyvästä työstä kunnon palkkaa. 

Työpäivät ovat arkisin 7:00-15:30 n. 1-3 päivään viikossa tai joka arkipäivä, työmaasta ja projektista riippuen. Kaikki työmaat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Työssäsi tarvitset Työturvallisuuskorttikoulutuksen. Mikäli et ole vielä sitä suorittanut, avustamme sen hankinnassa. Saat myös asianmukaiset suojavaatteet työhösi. 

Jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä pikimiten. Jutellaan lisää miten aikatauluusi sopisi rakennuapulaisen työt. Voit myös lähettää valmiin CV:n suoraan sähköpostiimme: helsinki@lisapalvelu.net 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus