Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Siivooja (kokopäivätyö)

Lahti, Päijät-Häme

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 14.12.2021

Avoimet paikat: 5

Haemme asiakkaallemme 

Kokopäiväistä siivoojaa työskentelemään hotelli- ja mökkisiivoukseen.

Työ on vuorotyötä ja vuoroja on maanantaista sunnuntaihin. Työvuoroihin voi itse vaikuttaa.

Toivomme sinulta hyvää asennetta työntekoa kohtaan, sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työkokemus siivouksesta ja erityisesti hotellisiivouksesta katsotaan eduksi. Oma auto ja ajokortti ovat myös iso plussa.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tehtävään, laita hakemuksesi oheisen linkin kautta tai sähköpostilla erik.jaaskelainen@lisapalvelu.net

Lisätietoja:

Erik Jääskeläinen

erik.jaaskelainen@lisapalvelu.net

puh. 045 112 4304

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus