Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Tarjoilija keikkatyöhön

Lahti, Päijät-Häme

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 12.12.2021

Avoimet paikat: 2

Haemme Lahden alueelle

Tarjoilijoita

Erilaisiin keikkaluontoisiin ravintola-alan töihin. Tarjolla on esimerkiksi kassatyötä, anniskelua, a la carte tarjoilua sekä tapahtumia. Töitä on enimmäkseen iltaisin ja viikonloppuisin, joten työ sopii hyvin opiskelijalle myös. Alan työkokemus sekä hygieniapassi ja anniskelupassi katsotaan eduksi. Hyvällä asenteella ja halulla oppia uusia asioita pärjää kuitenkin jo pitkälle, sillä työhön perehdytetään hyvin!

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden kehittää itseäsi erilaisissa ravintola-alan tehtävissä sekä kartuttaa työkokemusta joustavasti omien tarpeiden ja menojen mukaisesti. 

Laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta, jos koet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Lisätietoja:

anni.vellonen@lisapalvelu.net

Puh. arkisin ma-pe 10-15

0444272325 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus