Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Rakennusaputyöntekijöitä

Espoo, Helsinki, Kerava, Tuusula, Vantaa, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 09.10.2022

Avoimet paikat: 2

Keikkatyötä tarjolla!

Haemme pääkaupunkiseudulle hyvällä asenteella varustettuja

RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÖITÄ

vaihteleviin toimeksiantoihin Helsingin alueelle.

Hakijalta edellytämme:

Työn onnistumisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat mm. hyvä fyysinen kunto, oma-aloitteisuus ja joustavuus sekä vuorovaikutustaidot.

Työt sijoittuvat arkipäiviin ja ovat kestoltaan muutamasta päivästä useampaan kuukauteen työmaasta riippuen ja sopivatkin hyvin lisätienestiksi vaikka opiskeijalle tai oman työn ohella.

Kiinnostuitko?

Jos tämä on etsimäsi työ, älä aikaile vaan jätä hakemuksesi hakijarekisteriimme tai voit myös lähettää valmiin CV:n/vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla helsinki@lisapalvelu.net. Lisätietoja, Marko Rinne 0400629141

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus