Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kassatarjoilija

Espoo, Helsinki, Vantaa, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 13.12.2021

Avoimet paikat: 1

Asiakasyrityksemme Espoon Juvanmalmilla hakee hyvällä asenteella varustettua

KASSATARJOILIJAA vilkkaaseen lounasravintolaan.

Kassatarjoilijana työnkuvaasi kuuluu mm. lounaan sujuvuudesta huolehtimista, asiakaspalvelua, kassan käyttöä, ravintolan siistimistä, sekä muita vaihtelevia ravintolan työtehtäviä. Työvuorosi ovat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo.8-15. Toivomme Sinun olevan aurinkoinen asiakaspalvelija ja nopea oppimaan uusia asioita.

Hakijalta odotamme:

Kiinnostuitko?

Jos työ lounasravintolassa kuulostaa omalta, älä aikaile vaan jätä hakemuskesi pian nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostilla jari.palmberg@lisapalvelu.net. Haastattelut aloitetaan heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus