Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Rakennussiivooja, keikkatyö

Lahti, Päijät-Häme

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 12.12.2021

Avoimet paikat: 3

Haemme nyt hyvällä asenteella varustettuja

RAKENNUS- JA LOPPUSIIVOOJIA työskentelemään eri työmaakohteissamme Lahden sekä Päijät-Hämeen alueilla. Työt ovat päivistä viikkoihin kestäviä keikkaluonteisia töitä, joista sovitaan työntekijöiden kanssa aina tapauskohtaisesti. Varsinaista työkokemusta rakennussiivoustöistä ei vaadita, koulutamme työntekijöitä tarvittaessa. Tärkeintä on hyvä asenne työtä kohtaa ja ymmärrys siitä, että työsi jäljellä on merkitystä.

Tarjoamme siis työtä ja mahdollisuuden kerryttää työkokemusta rakennus- ja loppusiivoustöistä. Alalle tarvitaan jatkuvasti lisää tekijöitä, joten keikkatöiden tekeminen on hyvä mahdollisuus saada jalkaa oven väliin ja työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Työkeikkoja on tarjolla tilanteen mukaan. Jätä hakemuksesi joko oheisen linkin kautta tai vapaamuotoisesti sähköpostilla sami.ikavalko@lisapalvelu.net. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Lisätiedot:

Sami Ikävalko

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

044 716 0060

Rakennssiivooja lo

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus