Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Hotellin siivooja Saloon

Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Parainen, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa, Varsinais-Suomi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 06.12.2021

Avoimet paikat: 3

Siivoojille töitä Salon keskustasta!

Etsimme reippaita siivoojia hotellisiivoukseen Salon keskustassa.  

Työ on maanantaista perjantaihin n.klo 8:30-15. Työtunteja kertyy siis n. 30-35 tuntia/viikko. Työsuhde solmitaan alkuun todennäköisesti määräaikaisena vuoden loppuun, mutta halukkaille töitä on tarjolla pitkäksi aikaa.

Työnkuva on hotellin yleistilojen siivous sekä huoneiden siivous.

Odotuksemme hakijoille:

- Reipasta ja omatoimista asennetta

- Valmius fyysiseen työhön

Valinta tehdään ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, mahdollisesti jo hakuajalla, joten ethän aikaile hakemuksen lähettämisen kanssa.

Lisätiedot: tomi.sykko@lisapalvelu.net. 044-4272331

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus