Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kesätöihin kahvilaan kassatarjoilijaksi

Espoo, Helsinki, Vantaa, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 31.05.2022

Avoimet paikat: 3

Haemme Helsingin keskustaan arvostetulle ravintola-alan toimijalle kesätyöntekijöitä

KAHVILA KASSATARJOILIJA

Hakemamme kassatarjoilija tunnistaa itsessään asiakaspalvelijan ja nauttii työstään - joka hetkestä. Aurinkoinen tekemisen meininki näkyy ja kuuluu, joten asiakkaat viihtyy. Ravintola-alan ja/tai kassankäyttö kokemus on eduksi, mutta emme edellytä niitä, perehdytämme tehtäviin. Pääasia on hyvä palvelu asenne! 

Työt alkavat joustavasti kevään kynnyksellä, joten mahdollisuus työskennellä kesän alussa viikonloppu/ilta painotteisesti ja jatkaa täysiaikaisesti kesällä. Kerrothan siis hakemuksessasi, miten olet käytettävissä, milloin voit aloittaa. 

Kesätyöpaikka haku päättyy toukokuussa. Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä, joten laita pikaisesti hakemusta nettisivuillamme tai sähköpostitse harri.panula@lisapalvelu.net. Kerro hakemuksessasi milloin voit aloittaa sekä palkkapyyntösi.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus