Kuvaus työpaikasta

Baarityöntekijöitä kesäkaudelle Helsinkiin

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy:

Avoimet paikat: 2

Haemme pääkaupunkiseudulle kesäksi

BAARITARJOILIJOITA

Odotamme hakijalta aiempaa työkokemusta ja osaamista baaritarjoilusta, sekä drinkkien valmistuksesta. Pidät asiakaspalvelusta eikä tiukka tahti häiritse suoritustasi baarimikkona. Edellytämme anniskeluoikeuksia. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Vuoroja on keikkaluontoisesti arki sekä viikonloppuiltaisin, joten tämä työ sopii mainiosti opiskelijalle tai päivätyön oheen.

Mikäli tunnistit itsesi ja etsit itsellesi uusia haasteita, jätä hakemuksesi pian jari.palmberg@lisapalvelu.net tai nettisivuillamme www.lisapalvelu.net. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden kanssa. 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus