Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kahvila ja kioskityöntekijöitä kesäksi, Ähtäri Zoo

Ähtäri, Etelä-Pohjanmaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 31.05.2022

Avoimet paikat: 4

Onko kesän työsuunnitelmat vielä auki? Haluatko töihin kohteeseen joka tarjoaa reilusti töitä säästä riippumatta?

Ähtäri Zoo ja Pandat odottavat sinua! Ähtärin eläinpuisto sekä siellä sijaitsevat kahvilat ja Hotelli Mesikämmen herkullisine A`la carte listoineen saavat vieraat viihtymään täällä upean luonnon helmassa. 

Etsimme nyt kahvila ja kioskityöntekijöitä tulevaan kiireiseen kesäsesonkiin. 

Työtä on tarjolla alueen kahviloissa ja kioskeissa.

Vaatimuksena on oikea alasta kiinnostunut ja oma aloitteinen asenne. Reipasta mieltä ja hyvät sosiaaliset taidot jotta tulee toimeen muiden kanssa. Suomen ja Englannin kielen taito välttämätön. 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia kesä työtä tehden, keskellä mahtavaa luontoa. Ja kuitenkin vain pienen matkan päässä Jyväskylästä. Tämä kohde ei ole säästä riippuvainen kuten esim: rannikkokohteet. Näin ollen asiakkaita on aina. Eteenkin nyt korona aikana, Suomen sisäinen matkailu on kasvanut ja se tulee ensi kesänä vain kasvamaan entisestään. 

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulun kautta ja saa kaiken tuen ja avun koko meillä työllistymisen ajan. Näin sinä voit keskittyä nauttimaan työstäsi. Majoitus löytyy huokeaan hintaan. Palkkaus on sopimuksen mukaan eli yli tessin palkan. Työt alkavat touko-kesäkuussa ja kestävät elo-syyskuuhun saakka. Tarjolla eri pituisia työsuhteita. 

Lisätietoja marika.haataja@lisapalvelu.net tai 0406238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus