Kuvaus työpaikasta

Kahvila ja kioskityöntekijöitä kesäksi, Ähtäri Zoo

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy:

Avoimet paikat: 4

Onko sinulla vielä kesän suunnitelmat auki? Miltä kuulostaisi kesätyö ainutlaatuisessa työympäristössä eläinpuiston vieressä?  Jatkahan lukemista, niin kerromme lisää!

Hotelli Mesikämmen on luonnon oma hotelli Ähtärissä.

Hotelli Mesikämmen on arkkitehtuuriltaan arvokas hotelli Ähtärin matkailualueen keskiössä-vain kivenkivenheiton päässä Ähtäri Zoosta. Hotellin yhteydestä löytyy niin kylpylä, ravintola, yökerho kuin keilahalli – ja kaikki Ähtärin matkailualueen nähtävyydet ja aktiviteetit ovat vain kävelymatkan päässä!

Etsimme reippaita kahvilatyöntekijöitä kesäksi Ähtäriin!

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia kesä työtä tehden keskellä mahtavaa luontoa. Tämä kohde ei ole säästä riippuvainen kuten esim: rannikkokohteet. Näin ollen asiakkaita on aina.

Kahvila- ja kioskityöntekijänä osallistut monipuolisiin tehtäviin Ähtärin matkailualueella. Työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelun lisäksi tuotteiden myyntiä ja kassatyötä sekä tuotteiden valmistusta.

Aikaisempi työkokemus kahvila-, ravintola- tai asiakaspalvelu alalta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työhön perehdytetään. Reipas ja oma-aloitteinen asenne vie sinut jo pitkälle!

Työt alkavat kesäkuun alussa ja kestävät elokuuhun saakka.

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan.

Mitä odotamme sinulta? 

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemusta tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää?  Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai puh:040-6238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus