Kuvaus työpaikasta

Tarjoilija talveksi Rukalle, Ravintola Rukan Kuksa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 25.09.2023

Avoimet paikat: 2

Kiinnostaako työt sekä huikeat talven harrastusmahdollisuudet Rukalla?  Jatkahan lukemista niin kerromme sinulle lisää!

Tarjoilija, Ravintola Rukan Kuksa.

Korkeatasoinen ravintola Rukan Kuksa tarjoaa paikallisesti tuotettua villiruokaa Rukan kylässä, Kuusamossa. Tunnelmallinen miljöö ja persoonalliset astiat luovat ainutlaatuiset puitteet nautinnolliseen iltaan, suussa sulavien ruokien äärellä. Ravintola on perhe omisteinen ja lähes kaikki valmistetaan ravintolassa itse alusta alkaen. Pohjoisen puhtaat raaka-aineet näyttelevät pääroolia talven ruokalistalla. 

"Meillä vastuullisuus on olennainen osa kaikkea toimintaamme. Oli kyse sitten ympäristöstä tai henkilöstömme hyvinvoinnista, kehitämme pitkäjänteisesti toimintaamme, jotta voimme olla paras versio itsestämme. Osoituksena kestävän matkailun eteen tekemästämme työstä meille on myönnetty Sustainable Travel Finland -merkki."

Etsimme tarjoilijaa Rukalle tulevaan talvikauteen 2023-2024!

Tehtäviin kuuluu a`la carte tarjoilu kokonaisuudessaan. Työ on ilta painoitteista mutta välillä on toki lounas ja esivalmisteluvuoroja.

Vaatimuksena on vähintään 1-3 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Sinulla tulisi olla jo a´la carte tarjoilu hallussa ja tulisi löytyä aitoa halua luoda elämyksellisiä hetkiä asiakkaille. Asiakaskunta on talvella hyvinkin kansainvälistä joten sinulla tulisi olla kykyä työskennellä myös kansainvälisessä työympäristössä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mahtavissa tunturin maisemissa. Ympärille avautuu monipuoliset harrastus mahdollisuudet sekä saat ympärillesi osaavan huippu tiimin!

Työt alkavat joulukuussa ja kestävät kauden loppuun huhtikuulle saakka.

Palkkaus osaamisesi mukaan sekä tarvittaessa sinulle järjestyy paikan päältä myös majoitus huokeaan hintaan!

Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja tunturista nauttimiseen.

Mitä odotamme sinulta? 

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai 040-6238068

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus