Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Tarjoilijoita Iso-Syötteelle

Pudasjärvi, Espoo, Helsinki, Vantaa, Pohjois-Pohjanmaa, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 22.08.2022

Avoimet paikat: 3

Etsimme tulevalle ruska/talvisesonkiin 2022-2023 tarjoilijoita.

Ravintola Hilltop

Rento ja ystävällinen palvelu herkullisen ruuan ja upean maiseman äärellä luovat puitteet mieleenpainuville elämyksille. Tunturihotelli Iso-Syötteen ylimpään kerrokseen on avattu syyskuussa 2020 upea, pohjoisen puhtaita makuja ja näköaloja tarjoileva Ravintola Hilltop. Hirrestä valmistetun tilan sydämenä toimii suuri avokeittiö ja hehkuva hiiligrilli. 

Vaatimuksena on työkokemusta 1-3 vuoden verran. Suomenkielen taito on välttämätön, muu kielitaito katsotaan eduksi. Reipas ja iloinen asenne kuitenkin on se kaikkein tärkein. Sillä se kesä taittuu hienosti ja nautit työnteosta kauttamme koko suven. Auto on välttämätön koska työpaikka on tunturin päällä.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä korkealaatuisessa uudessa hotellissa. Boutique hotellin mahtavat puitteet odottavat sinua. Tähän työpaikkaan et voi olla ihastumatta. Tarkemmin voit käydä tutustumassa hotelliin heidän nettisivuilla www.hotelli-isosyote.fi Tarjolla on täydet tunnit ja palkkaus sopimuksen mukaan. Majoitus löytyy huokeaan hintaan. 

Iloiset työkaverit odottavat sinua. 

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan. Työt alkavat kesäkuun alussa ja kestävät elokuulle saakka. Mahdollisuus jatkaa syksy ja talvi.

Haethan vain hakuilmoituksen kautta, ja muistathan liittää cv:n.

Lisätietoja: Marika Haataja 0406238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus