Kuvaus työpaikasta

Tarjoilija, Ravintola Faro

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 31.03.2023

Avoimet paikat: 2

Ravintola Faro, tarjoilija

Ravintola Faro on Ruoholahden keskeisimmällä paikalla, kanavan varrella sijaitseva bistro-tyylinen ravintola, joka tarjoilee modernia ja herkullista, kauden raaka-aineista valmistettua ruokaa upeissa maisemissa.

Etsimämme tarjoilija on iloinen asiakaspalvelija, joka pärjää kiireisessäkin ympäristössä ja jolla on asenne kohdallaan. Töitä Farossa olisi tarjolla 1.4.-30.9. välisellä ajalla noin 90h/3vk. mahdollisuus jatkaa vuoden loppuun asti.

Odotamme:

Tarjoamme:

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi joko nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostilla jari.palmberg@lisapalvelu.net. tai soita 0503502020. Aloitamme haastattelut heti.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus