Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Tarjoilijoita Leville

Kittilä, Espoo, Helsinki, Vantaa, Lappi, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 22.08.2022

Avoimet paikat: 3

Myllyn Äijä on perinteikäs, paikallinen ravintola Levin keskustan tuntumassa. Kittiläläinen Virmakosken veljeskolmikko perusti sen jo vuonna 1995. Ravintolassa on  80 asiakaspaikkaa, ja ruokatuote on konstailematonta, maistuvaa sekä rehtiä ruokaa ja palvelu rennon letkeää. 

Haemme nyt tarjoilijoita tulevaan ruska/talvisesonkiin 2022-2023 josta on taas odotettavissa vilkas. Vaatimuksena on vähintään vuoden työkokemus à la carte tarjoilusta. Iloinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne on kaikkein tärkeintä kuitenkin. Suomenkielen taito välttämätön. 

Tarjoamme mainion mahdollisuuden työskennellä loistavassa porukassa. Ympärillä avautuu huikeat harrastusmahdollisuudet vapaa ajalle. Mahdollisuus jatkaa ruskan jälkeen ympäri vuoden vappuun 2023 saakka. Toki voi lomailla välissä sopimuksen mukaan. Täydet tunnit ja erittäin kilpailukykyisen palkan. Majoitus järjestyy kävelymatkan päästä huokeaan hintaan. 

Tule ja koe Levin ruska ja talvisesonki 2022-2023 ja muut mahtavat vuodenajat Lapissa.

Mikäli kiinnostuit niin laitathan hakemusta tulemaan tämän haun kautta. Liitäthän Cv:si myös mukaan.

Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai 040-6238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus