Kuvaus työpaikasta

Kokkeja ja keittiöapulainen kesäksi Cafe Ursulaan

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 10.02.2023

Avoimet paikat: 3

Kesäksi töihin legendaariseen Café Ursulaan?

Olympiavuonna 1952 perustettu Café Ursula on suomalaisista juuristaan tunnettu kahvilaravintola. Tänäkin päivänä Ursula on viiden sosiaalisen järjestön omistuksessa ja yrityksen tuotto käytetään omistajayhdistysten hyväntekeväisyystyön tukemiseen.

Kaivopuiston rannassa sijaitseva Café Ursulan ympäristö on yksi Helsingin upeimmista paikoista. Merellinen sijainti ja kaunis Kaivopuisto toimii ympäri vuoden niin pääkaupunkiseutulaisten kahvila- ja ruokapaikkana, ulkopaikkakuntalaisten kesäkohteena kuin turistienkin ehdottomana vierailukohteena.

Café Ursula toivottaa asiakkaansa tervetulleeksi vuoden jokaisena päivänä. Ursulaan voit tutustua paremmin www.ursula.fi-sivustolla.

Haemme kesäksi Café Ursulaan reippaita kokkeja sekä keittiöapulaista.

Keittiössämme valmistuu monenlaista. Kylmällä puolella tehdään runsaasti kahvilatuotteita: avoleipiä, leivonnaisia, paistetaan pullia ja croissanteja, koristellaan tuotteita ja asetetaan niitä esille. Lisäksi kylmällä puolella valmistetaan lounaan salaatteja. Lämpöisellä puolella tehdään lounasta tuoreista raaka-aineista sekä iltaisin ala carte-annoksia. Ravintola ja keittiö ovat avoinna seitsemän päivää viikossa.

Keittiön henkilökunta tekee kaikkia työtehtäviä kesän ajan ja sujuvasti auttavat toisiaan kiireisinä hetkinä.

Timanttisen ammattitaidon lisäksi arvostamme nopeutta ja joustamiskykyä. Sesongin aikana olemme jonkun verran säästä riippuvaisia ja sen myötä vuoroissa oletetaan hieman joustavan. Arvostamme myös leivontataitoja ja -halukkuutta sekä vegaanisten ruoanlaiton osaamista ja tahtotilaa sitä kehittää, lounaallamme on päivittäin vaihtua vegaaninen ruoka.

Keittiöapulaistelta toivomme oppimishalukkuutta ja vaadimme hygieniapassin. Aiempi keittiötyöskentely katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuoliset työnkuvat ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Merellinen miljöö, mukavat asiakkaat sekä mahtavat työkaverit tekevät kesäpäivistä muistettavia!

Mikäli kiinnostuit tästä unelmien kesätyöpaikasta, täytä hakemus oheisen lomakkeen kautta ja liitä mukaan myös cv.  

Haemme yhteensä kahta kokkia ja yhtä keittiöapulaista, työsuhteet ovat määräaikaisia 112,5h/3vko tai 90h/3vko aikavälille 16.5.-30.8.2023.

Hakuaika päättyy 10.2.2023.

Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä, joten jätä hakemuksesi hyvissä ajoin nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostilla Jari jari.palmberg@lisapalvelu.net/0503502020

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus