Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Rakennustyöntekijöitä PK-seudun työmaille

Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Tuusula, Vantaa, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 28.08.2022

Avoimet paikat: 5

Haemme nyt PK-seudulla sijaitseville työmaille

RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ

Toivomme hakijalta ahkeruutta, hyvää asennetta sekä halua oppia uutta. Työllistämme niin ammattilaisia, kuin aloittelijoitakin. Työturvallisuuskortti ja suomenkielen taito on välttämätön. Ohjeet ja perehdytykset käydään suomeksi. 

Työmaat sijaitsevat niin PK-seudulla kuin Uudenmaankin alueella, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin 7:00-15:30.

Tehtävät ovat monipuolisia apumiehen tehtävistä vaativimpiin tehtäviin, riippuen ammattitaidostasi. 
Palkassa huomioimme palkkapyyntösi sekä koulutus/työkokemuksesi. 

Kiinnostuitko? Mahtavaa, voit laittaa hakemuksesi helposti tulemaan klikkaamalla ”hae paikkaa” nappia tai lähettämällä vapaan hakemuksen/CV:n suoraan sähköpostiin osoitteeeseen: vantaa@lisapalvelu.net .

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan, joten toimi nopeasti. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa.

Lisätiedot: Janne Muotka 044 493 5003 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen

 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus