Kuvaus työpaikasta

Kurottajan kuljettaja

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.09.2023

Avoimet paikat: 1

Kurottajan kuljettaja

Etsimme nyt asiakkaallemme kurottajan kuljettajaa Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevalle työmaalle.

Työ sisältää kurottajan kuljettajan monipuolisten tehtävien lisäksi muita yleisiä rakennusaputyöntekijän työtehtäviä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7:00-15:30.

Toivomme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä, B-ajokorttia, työturvallisuuskorttia sekä hyvää asennetta.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Voit täyttää hakemuksen nopeasti klikkaamalla ”hae paikkaa”, tai laittaa vapaamuotoisen hakemuksen/CV:n sähköpostiin osoitteeseen vantaa@lisapalvelu.net . Lisätietoja työpaikasta antaa: Janne Muotka, 044 493 5003

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 

 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus