Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Raksalle töihin!

Helsinki, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 28.08.2022

Avoimet paikat: 5

Raksalle töihin!

Haemme nyt monelle eri asiakkaallemme työntekijöitä eri rakennusalan työtehtäviin. Työmaat sijaitsevat pk-seudulla hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Työtehtävät voivat olla kokemuksestasi ja taidoistasi riippuen esim. työmaalogistiikkaa, haalausta tms. 

Sinulta emme kuitenkaan kokemusta alalta vaadi, täällä pärjäät hyvin oikealla asenteella. Rakennustyömailla vaaditaan työturvallisuuskortti ja tästä syystä sitä myös toivomme sinulta. Palkkauksessa noudatamme rakennusalan TES:iä. 

Työtä voit tehdä osa -tai kokoaikaisesti.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Paina `hae paikkaa` -nappia ja jätä meille helposti yhteystietosi. Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten! 

Lisätietoja tästä hausta voit kysellä Janne Muotkalta numerosta: 044 493 5003 tai sähköpostilla: janne.muotka@lisapalvelu.net 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus