Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Siivooja Helsinkiin voimalaitokseen

Helsinki, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 31.08.2022

Avoimet paikat: 1

Haemme teollisuuden asiakkaallemme voimalaitokseen

SIIVOOJAA

Etsimme sinua reipas, fyysisesti jaksava, oma-aloitteinen/itsenäiseen työhön kykenevä ja kokemusta omaava siivooja. 

Tunnetko alan jo ennestään ja pystyt aloittamaan työt nopealla aikataululla? Sinulta löytyy työturvallisuuskortti ja puhut Suomea tai Englantia. Työohjeet ja perehdytys Suomeksi tai Englanniksi. Voimalaitoksessa työskenteleville suoritetaan suppea turvaselvitys. 

Työkohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä. Työaika arkisin 7-16:00 välisenä aikana 7,5h. Palkkaus kiinteistöalan TES/palkkapyyntö. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan vuoden vaihteeseen asti. 

Jätä hakemuksesi pian, koska aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden kesken. Saat lisätietoja tehtävästä arkisin soittamalla Piritta Koskinen p. 044 719 1010. Voit myös lähettää valmiin CV:n sähköpostiimme helsinki@lisapalvelu.net 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus