Kuvaus työpaikasta

Takaisin

RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÖITÄ

Tampere, Pirkanmaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 11.09.2022

Avoimet paikat: 3

Haemme Tampereen seudulle Lisäpalvelun tiimiin hyvällä asenteella varustettua RAKENNUSAPUMIESTÄ asiakasyrityksemme työmaille.


Työnkuvaan kuuluu erilaiset rakennustyömaan avustavat tehtävät esim: Tavaroiden kantoa, Kirvesmiehen apuna työskentely ym.

Tehtävässä pärjää reippaalla asenteella.

Eduksi katsotaan työturvallisuuskortti ja kokemus rakennustyömaalla työskentelystä. Voimme tarvittaessa auttaa Työturvallisuuskortin hankinnassa. Saat myös kauttamme auton käyttöön tarvittaessa.

Ota yhteyttä ja tule poikkeamaan toimistollamme kahvilla.

Lisätietoja: 044 4272313 tai 044 427 2318

ville.ristkari@lisapalvelu.net / markus.haapasalo@lisapalvelu.net


Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus