Kuvaus työpaikasta

Vastaanottovirkailija Kalajoelle

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 03.04.2023

Avoimet paikat: 2

Vastaanottovirkailija, Santa`s Hotels & Spa Hotel Sani.

Hei sinä asiakaspalvelun ammattilainen! Kiinnostaako työt sekä huikeat kesän harrastusmahdollisuudet Kalajoella? Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

Kylpylähotelli Santa’s Hotel Resort & Spa Hotel Sani sijaitsee aivan Kalajoen hiekkasärkkien matkailualueen sydämessä. Yöttömän yön aurinko, virkistävä auringonnousu ja välkehtivä meri tervehtivät asiakkaita hotellihuoneiden maisemaikkunoista.

Hiekkarantaan kävelee parissa minuutissa pitkospuita pitkin, ja kaikille lapsenmielisille sopiva vesipuisto löytyy hotellin vierestä.

Kalajoelta löydät tekemistä, nähtävää ja koettavaa jokaisena vuodenaikana.  Hotellimme pihasta avautuvat ympärivuotiset luontokohteet. Aktiviteettien täyteisen päivän päätteeksi voit rentoutua hotellimme spa-elämysten äärellä.

Santa`s Hotels on lappilainen, perheomisteinen hotelliketju. Vuosien saatossa Santa`s Hotels perhe on kasvanut Rovaniemelle, Leville, Luostolle, Kilpisjärvelle ja Kalajoelle.

Etsimme nyt vastaanottovirkailijaa tulevaan kesäsesonkiin Hiekkasärkkien ytimeen Kalajoelle!

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset vastaanottovirkailijan tehtävät aina varauksen teosta asiakkaiden saapumiseen ja uloskirjaamiseen. Huolehdit heidän viihtymisestään koko vierailun ajan ja tarjoilet myös lobbybaarista pienet syötävät sekä virvoittavat juotavat. Pistät persoonasi peliin, hurmaat asiakkaat sekä koko tiimin, täällä saat olla oma paras itsesi!

Työt alkavat 1.6 ja kestää elokuun lopulle saakka, mahdollisuus jatkaa myös pitemmälle syksyyn.

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan.

Mitä odotamme sinulta? 

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen eri paikoissa ja erilaisia työtehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai puh:040-6238068

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus