Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Keittiöpäällikkö Ivaloon

Inari, Lappi

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 11.09.2022

Avoimet paikat: 1

Hotelli Ivalo on perheomisteinen Ivalojoen varressa sijaitseva hotelli. Ympärivuoden auki oleva hotelli tarjoaa elämyksiä niin ulkomaalaisille kuin kotimaisille asiakkaille. 

Etsimme nyt Keittiöpäällikköä.

Tehtäviin kuuluu: Vastata ruokatuotteesta ja sen kehittämisestä. Omavalvonta ja varastonhallinta tulee olla tuttua kauraa. Työvuorolistasuunnittelu sekä operatiivinen johtaminen ovat tehtävän arkipäivää myös. 

Vaatimuksena vähintään jo muutaman vuoden kokemus kokkina/vuoromestarina toimimisesta hotellimaailmassa. Kyky johtaa omalla esimerkillä ja innovatiivinen asenne tuottaa uutta. Hyvät sosiaaliset taidot. Suomen ja Englannin kielentaito välttämätön. 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä keittiöpäällikkönä perheomisteisessa hotellissa. Mahtavat harrastusmahdollisuudet. Kesällä kalaisat vedet ja joet houkuttelevat mm. Lohien narraamiseen. Talvella upeat kelkkareitit avautuvat ympärilläsi vaikka Norjaan saakka. Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä esihenkilönä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva 6kk koeajalla. 

Valittu henkilö työllistyy koeajan Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta. Tämän jälkeen henkilö siirtyy talon kirjoille.

Majoituksen kanssa avustetaan ja aluksi löytyy majoitusta hotellin puolesta.

Lisätietoja: ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus