Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kokkeja Rovaniemelle

Rovaniemi, Lappi

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 11.09.2022

Avoimet paikat: 2

Lappiravintola Gaissa

Lappiravintola Gaissa on saanut Chaîne des Rôtisseurs -järjestön myöntämän Rôtisseurs-kilven erinomaisesta ruoan laadusta.

Ravintola sijaitsee hotellin toisessa kerroksessa. Ravintola tarjoilee à la carte -listallaan herkkuja Suomen ja Lapin makumaailmoista.

Haemme kokkeja vakituisiin työsuhteisiin Rovaniemellä sijaitsevaan Santa´s Hotel Santa Claussiin.

Tehtäviin kuuluu pääasiassa à la carten esivalmistelua ja esillelaittoa. Myös jonkin verran lounasvuoroja. Työntekopaikkana on Gaissa ravintola.

Vaatimuksena jo hieman kokemusta carte keittiöistä sekä työtä pelkäämätön ja oma aloitteinen asenne.

Tarjoamme työpaikan perheomisteisessa hotellissa. Vakituisen työpaikan sekä palkkauksen sopimuksen mukaan. Majoituksen kävelymatkan päästä erittäin huokeaan hintaan. Lisäksi ketjun loistavat henkilöstöedut. Lisäpalvelu Oulu Oy: tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan. Mahdollisuus siirtyä myöhemmin talon kirjoille.

Ole rohkeasti yhteydessä niin kerron lisää.

ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus