Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Baaritarjoilijoita Rovaniemelle

Espoo, Helsinki, Vantaa, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 31.08.2022

Avoimet paikat: 2

Uudistetussa Cafè&Bar Zoomitissa saat kahvilan herkkuja päivän mittaan ja erilaisia drinkkejä ja juomia moneen makuun sekä herkullisia ruokia pieneen ja isoon nälkään. Zoomitin yhteydessä olevassa Lounge Kulumassa pääsee pelaamaan biljardia.

Kesäisin Cafè&Bar Zoomitilla on myös terassi kaupungin paraatipaikalla.

Haemme baaritarjoilijoita vakituisiin työsuhteisiin Rovaniemellä sijaitsevaan Santa´s Hotel Santa Claussiin.

Odotamme hakijalta aiempaa työkokemusta ja osaamista baaritarjoilusta, sekä drinkkien valmistuksesta. Pidät asiakaspalvelusta eikä tiukka tahti häiritse suoritustasi baarityöntekijänä. Sinulta löytyy myös hygienia- ja anniskelupassit.

Tarjoamme työpaikan perheomisteisessa hotellissa. Vakituisen työpaikan sekä palkkauksen sopimuksen mukaan. Majoituksen kävelymatkan päästä erittäin huokeaan hintaan. Lisäksi ketjun loistavat henkilöstöedut. Lisäpalvelu Oulu Oy: tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan. Mahdollisuus siirtyä myöhemmin talon kirjoille.

Ole rohkeasti yhteydessä niin kerron lisää.

marika.haataja@lisapalvelu.net tai 0406238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus