Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Ravintolapäällikkö Rovaniemi

Rovaniemi, Lappi

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 31.08.2022

Avoimet paikat: 1

Santa's Hotel Santa Claus Rovaniemi

Etsimme ravintolapäällikköä Santa's Hotels kohteisiin Rovaniemelle

Rovaniemi on yhdistelmä vilkasta lappilaista kaupunkikulttuuria sekä henkeäsalpaavan kaunista luontoa. Nähtävyyksien, kokemusten ja elämysten laskemiseen eivät yhden käden sormet riitä, ja hotelli on näiden kaikkien keskellä. Lumoava, elämyksellinen sekä mieleenpainuva Lappi. Lapissa koet yöttömät yöt, revontulet sekä kauniin luonnon. Olipa matkan tarkoituksena viihtyä luonnossa tai kokousmatkalla, hotelli Rovaniemen keskustassa johdattaa Lapin pääkaupungin sydämeen. Santa's Hotels Santa Claus kuuluu Pohjois- Suomessa toimivaan ketjuun. 

Tule osaksi iloista ja osaavaa henkilökuntaa. Käytössäsi on myös Santa's Hotels- ketjun henkilöstöedut. 

Vaatimuksena on vähintään 1-5 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. 

Sinulta tulisi löyty:
Aitoa halua asiakaspalveluun. Kokemusta á la carte -ravintolassa työskentelystä. Viinituntemusta ja perustason cocktailosaamista. 
Kokemusta esihenkilötyöskentelystä ja salitiimin johtamisesta. Kokemusta hektisessä työympäristössä työskentelystä ja päivittäisistä ongelmanratkaisutilanteista. Sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Hygienia- ja anniskelupassia. Reipas ja iloinen asenne kuitenkin on se kaikkein tärkein. Vastuullasi on myös tilaukset,inventaariot sekä henkilökunnan rekrytointi.
Työt alkavat heti sopivan löydyttyä.
Tarjoamme työpaikan perheomisteisessa hotellissa. Vakituisen työpaikan sekä palkkauksen sopimuksen mukaan. Majoituksen kävelymatkan päästä erittäin huokeaan hintaan. Lisäksi ketjun loistavat henkilöstöedut. Lisäpalvelu Oulu Oy: tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan. Mahdollisuus siirtyä myöhemmin talon kirjoille.

Ole rohkeasti yhteydessä niin kerron lisää.

marika.haataja@lisapalvelu.net tai 0406238068

 Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus