Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Tarjoilijoita Rukalle, Rukan Salonki

Kuusamo, Espoo, Helsinki, Vantaa, Pohjois-Pohjanmaa, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 22.08.2022

Avoimet paikat: 2

RAVINTOLA KULTALA

AAMIAISET, PÄIVÄLLISET NOUTOPÖYDÄSTÄ JA LATUKAHVILA

Järeästä kelosta rakennettu Kultala palvelee majoittuvia asiakkaita aamiaisella, noutopöytäillallisella ja toimii keväisin myös latukahvilana. 

ERÄRAVINTOLA KYMPPI

VILLIRUOKA FONDUE ILLALLISET, YKSITYISTILAISUUDET JA KOKOUKSET

Tunnelmallisen Eräravintola Kympin erikoisuus on villiruoka fondue jota on tarjolla talvikaudella. 

Kympin keskiössä on iso takka jossa valmistuu toinen erikoismenumme, loimulohi. Herkullinen loimulohimenu on saatavilla +20 henkilön yksityistilaisuuksiin. 

Ravintolassa on A-oikeudet ja laadukas viinilista.

Haemme talvisesonkiin 2022-23 reipasta ja oma-alotteista tarjoilijaa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, toimit hyvin itsenäisesti tai yhdessä tiimin kanssa. Kansainvälinen työympäristö joten englanninkielen taitoa vaaditaan. Toivomme sinulta 1-3 vuoden kokemusta ravintola-alalta.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä osana loistavaa tiimiä. Vapaalla sinulla avautuu ympärille huikeat harrastusmahdollisuudet lumisine tuntureineen. Majoitus huokeaan hintaan. Erittäin kilpalukykyisen palkan omien taitojesi mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan.Saat lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja pohjoisen luonnosta nauttimiseen. Meillä palvelu pelaa ja sinusta välitetään.

Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme pohjoisessa. marika.haataja@lisapalvelu.net tai 0406238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus