Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Nopea haku: Rakennusaputyöntekijä Espooseen!

Espoo, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 25.09.2022

Avoimet paikat: 1

Rakennusaputyöntekijäksi Espoon Kiloon!

Etsimme nyt asiakkaallemme haalaajaa Espooseen. 

Työ sisältää yleisiä rakennusaputyöntekijän hommia, kuten työmaasiivousta, logistiikkaa jne. Työtä tehdään pääsääntöisesti 7:00-15:30. 

Vaadimme sinulta työturvallisuuskorttia ja toivomme hyvää asennetta!

Ota rohkeasti yhteyttä, työt alkavat jo tällä viikolla. Mahdollisuudet pitkäänkin pestiin.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Voit täyttää hakemuksen nopeasti klikkaamalla ”hae paikkaa”, tai laittaa vapaamuotoisen hakemuksen/CV:n sähköpostiin osoitteeseen vantaa@lisapalvelu.net . Lisätietoja työpaikasta antaa: Janne Muotka, 044 493 5003

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 

 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus