Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Rengasasentajia pk-seudulle.

Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Kerava, Tuusula, Vantaa, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 23.10.2022

Avoimet paikat: 4

Haemme pääkaupunkiseudulle rengassesonkiin 

RENGASASENTAJIA 

Hakijalta odotamme kokemusta rengasasennuksista, luontaisia asiakaspalvelutaitoja ja kykyä omaksua nopeasti annetut ohjeet. Etsimme kuitenkin pääasiassa hyvää asennetta, työmotivaatiota ja halua oppia uusia taitoja.

Työ on sesonkiluonteinen ja sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Työt sijoittuat arkipäiviin klo 8.00-16.00 -ylityöt mahdollisia. Työt alkavat lokakuun-marraskuun aikana. 

Palkkaus alan tes. 

Jätä hakemus pikaisesti, aloitamme haastattelut jo heti soveltuvien hakijoiden kanssa. 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus