Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Osaava rakennusmies!

Helsinki, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 25.09.2022

Avoimet paikat: 1

Osaava rakennusmies!

Haemme nyt osaavaa rakennusmiestä asiakkaallemme.

Pääset hyvien kulkuyhteksien varrella sijaitsevalle työmaalle hommiin. Työ on monipuolista ja työkuviin kuuluu mm. putoamissuojauksien tekemistä, kaiteiden roppausta betoniin jne.

Toivomme sinulta kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta tärkeimpänä olisi kokemus juurikin vaikka yllä näkyvistä tehtävistä ja oikea asenne. Myös voimassa oleva työturvallisuuskortti vaaditaan.

Kiinnostuitko? Hyvä homma jos näin, voit hakea suoraan painamalla ”hae paikkaa”, tai suoraan sähköpostiin: vantaa@lisapalvelu.net . Lisätietoja voit kysellä Janne Muotkalta numerosta 044 493 5003.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus