Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Tarjoilijoita Rovaniemelle, Ravintola Nili

Rovaniemi, Lappi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 22.08.2022

Avoimet paikat: 2

Lappi suussa!

Ravintola Nili tarjoaa aitoja Lapin herkkuja keskellä Rovaniemeä! Vain muutama askel ja ainutlaatuinen tunnelma vie sinut tuntureille ja erämaihin nauttimaan arktisen luonnon puhtaista mauista.

Ravintola Nili tarjoaa aitoja lappilaisia herkkuja sekä tuvan täydeltä tunnelmaa keskellä Rovaniemen ydinkeskustaa, hotellien sekä safariyritysten välittömässä läheisyydessä. Keittiömme kulmakiviä ovat puhtaat lappilaiset ja suomalaiset raaka-aineet, joista valmistamme ruoat alusta alkaen itse.

Etsimme tarjoilijoita tulevaan syys- ja talvikauteen 2022-2023. Ravintola Nilissä on ihana ja rento lappilainen tunnelma joka näkyy jo ravintolan hurmaavassa sisustuksessa sekä ainutlaatuisissa suussa sulavissa lapin antimissa. 

Vaatimuksena on noin vuosi a`la carte tarjoilusta, kuitenkin reipas ja iloinen asenne ratkaisee. Edellytämme sinulta kykyä työskennellä kansainvälisessä työympäristössä, paineensietokykyä ja joustavuutta sesonkisessa kiireessä sekä halua tuottaa asiakkaille elämyksellisiä hetkiä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mahtavassa lapin meiningissä ja pääset lisäykseksi mukavaan perheyritykseen. Pääset työskentelemään lappilaisen huumorin omaavan työporukan kanssa jotka varmasti ottavat sinut remmiin mukaan ja ovat tukenasi! Tarvittaessa myös majoitus järjestyy työpaikan vierestä huokeaan hintaan. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja Lapin luonnosta nauttimiseen. Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme Lapissa. marika.haataja@lisapalvelu.net tai 040-6238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus