Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Vuoropäällikkö keittiöön, Ravintola Nili

Rovaniemi, Lappi

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 11.09.2022

Avoimet paikat: 1

Lappi suussa!

Ravintola Nili tarjoaa aitoja Lapin herkkuja keskellä Rovaniemeä! Vain muutama askel ja ainutlaatuinen tunnelma vie sinut tuntureille ja erämaihin nauttimaan arktisen luonnon puhtaista mauista.

Etsimme nyt korkeatasoiseen ravintolaan keittiön vuoropäällikköä.

Tehtäviin kuuluu keittiömestarin apuna toimiminen sekä ruokien esivalmistelu/esillelaitto.

Hakemamme henkilöllä on jo muutaman vuoden kokemus laadukkaista à la carte keittiöistä. Esimieskokemus katsotaan eduksi. Sinulla ei mene sormi suuhun kiireessä ja tulet hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa. Olet jämäkkä ja johdonmukainen. Ja omaat toki huonon huumorintajun kuten keittiössä kuuluu.

Tarjoamme nyt huikean mahdollisuuden oppia ja kasvaa niin kokkina kuin esimiehenä. Korkeasta ruoan ja palvelun tasosta tunnettu Ravintola Nili Rovaniemellä odottaa sinua. Tarjolla on palkkaus sopimuksen mukaan sekä täydet tunnit. Tehtävä on vakituinen ja mahdollisuus siirtyä talon kirjoille myöhemmin. Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta. Majoitus löytyy aluksi talon puolesta huokeaan hintaan sellaista tarvitsevalle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Haethan hakuilmoituksen kautta ja liitäthän cv:si mukaan.

Lisätietoja: ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus