Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kokkeja, Ravintola Nili Rovaniemi

Rovaniemi, Lappi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 11.09.2022

Avoimet paikat: 2

Lappi suussa!

Ravintola Nili tarjoaa aitoja Lapin herkkuja keskellä Rovaniemeä! Vain muutama askel ja ainutlaatuinen tunnelma vie sinut tuntureille ja erämaihin nauttimaan arktisen luonnon puhtaista mauista.

Etsimme nyt korkeatasoiseen ravintolaan kokkeja.

Tehtäviin kuuluu ruokien esivalmistelu/esillelaitto.

Hakemamme henkilöllä on jo muutaman vuoden kokemus laadukkaista à la carte keittiöistä. Sinulla ei mene sormi suuhun kiireessä ja tulet hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa. Olet tarkka ja haluat valmistaa laadukasta ja tasalaatuista ruokaa. Oikea asenne ratkaisee eniten kuten tiedämme. Ja omaat toki huonon huumorintajun kuten keittiössä kuuluu.

Tarjoamme nyt huikean mahdollisuuden oppia ja kasvaa kokkina. Korkeasta ruoan ja palvelun tasosta tunnettu Ravintola Nili Rovaniemellä odottaa sinua. Tarjolla on palkkaus sopimuksen mukaan sekä täydet tunnit. Tehtävä on määräaikainen huhtikuun 2023 loppuun saakka. Mahdollisuus vakinaistua. Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta. Majoitus löytyy aluksi talon puolesta huokeaan hintaan sellaista tarvitsevalle. Työt alkavat syyskuussa. 

Haethan hakuilmoituksen kautta ja liitäthän cv:si mukaan.

Lisätietoja: ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus