Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Elintarviketyöntekijä Ouluun

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 31.08.2022

Avoimet paikat: 1

Calasta Oy on Oulussa Jäälin yrityspuistossa sijaitseva kalatuotteisiin erikoistunut yritys. Asiakaskunta muodostuu pääasiassa hotelleista ja ravintoloista ympäri Suomen. Talo on tunnettu mm. Laadukkaista Hailuodon lepällä savustetuista tuotteistaan. Lisäksi kypsät kalatuotteet ja tuorekala ovat tietysti valikoimassa.

Etsimme nyt elintarviketyöntekijää jonka tehtäviin kuuluu pakkaaminen,massojen valmistus, pihvien ja pyöryköiden kypsennys. Sekä muut monipuoliset työt.

Vaatimuksena on joko elintarviketeollisuuden koulutus tai kokin koulutus. Työkokemus katsotaan eduksi. Mutta kuten tiedämme niin oikea asenne ratkaisee. Fileointitaidot katsotaan eduksi. Työhön perehdytetään hyvin. Oman auton käyttö mahdollisuus olisi suotavaa koska sijainti on Jäälin yrityspuistossa. Toki bussit kulkevat myös Kuusamontietä joilla pääsee kulkemaan.

Tarjoamme työpaikan laadukkaista tuotteistaan tunnetusta talosta. Modernit laitteet ovat käytössäsi ja pääset tekemään uusia tuotteita ja tarvittaessa vaikuttamaan tuotekehitykseen. Vakituisen työpaikan ja palkkauksen sopimuksen mukaan. Lisäpalvelu Oulu Oy:n tuen ja turvan meillä työllistymisesi ajan. Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haethan hakuilmoituksen kautta ja liitäthän CV:si mukaan.

Lisätietoja: ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus