Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Prosessityöntekijä linjaston valvomoon

Riihimäki, Kanta-Häme

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 21.08.2022

Avoimet paikat: 1

Etsimme asiakasyrityksellemme Riihimäelle PROSESSITYÖNTEKIJÄÄ työskentelemään tuotantokoneiden sekä -linjastojen käyttöön/ajamiseen/valvomiseen liittyviin työtehtäviin. Työ on monelta osin automatisoitua, mutta työntekijän pitää joka tilanteessa olla niin sanotusti hereillä ja tarttua toimeen tilanteen vaatiessa.

Osa työvaiheista, kuten tavaroiden lajittelu, linjastojen mahdollinen säätö sekä trukilla yms. pienemmillä koneilla ajamiset sisältävät myös suorittavaa, fyysistä työtä. Tarkkaavainen ote sekä kova asenne ja halu tehdä töitä ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen.

Työ on lähtökohtaisesti kolmivuorotyötä (viikko aamuvuoroa, viikko iltavuoroa, viikko yövuoroa), joten työrytmiin mukautuminen on välttämätöntä. Työtä ei ole mahdollista suorittaa esimerksi ainoastaan aamuvuorossa. Jos kolmivuorotyö ei sovi elämäntilanteeseesi, hakemusta ei kannata tähän paikkaan laittaa.

Suurempia osaamisvaatimuksia työhön ei ole, toki huomioimme kaiken aiemman työkokemuksen etenkin teollisuuden puolelta sekä rakennusalalta. Työkalujen käyttökokemus, linjastotyöt, tuotantotyöt, koneiden- ja laitteiden ajaminen yms. katsotaan kaikki hakijoiden eduksi.

Työt on mahdollista aloittaa elokuun aikana, palkkaus sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot ja tiedustelut asiaan liittyen:

Sami Ikävalko 044 716 0060

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus