Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Vuoropäällikkö Saariselkä

Inari, Lappi

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 04.10.2022

Avoimet paikat: 3

Santa`s Hotel Tunturi

Santa’s Hotel Tunturilla on monipuolinen ravintolatarjonta, joka johdattaa sinut Lapin parhaiden makujen pariin. Talvikaudella ravintola Kaltio on kuuluisa kalapöydästään ja tarjolla on  monipuolinen lappilainen menu. Talvikaudella after ski ja pubiherkut tarjoillaan Pirtti-ravintolassa. Ravintola Siula suurine tanssiparketteineen on Saariselän legendaarisin viihderavintola. Talvikaudella avoinna oleva yökerho ja tilausravintola Lutto saa tanssijalkasi varmasti vipattamaan.

Etsimme nyt vuoropäällikköä.

Etsimme vuoropäälliköitä Santa's Hotel Tunturi Saariselälle ruska/talvisesonkiin 2022-2023. Vaatimuksena on vähintään 1-3 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Osaat johtaa henkilökuntaa ja olet esimerkkinä muille työntekijöille. Kokemusta á la carte -ravintolassa työskentelystä. Viinituntemusta ja perustason cocktailosaamista. Sinulta löytyy hygienia- ja anniskelupassi.Olet tiimipelaaja ja sinulta löytyy hyvää organisointi- ja paineensietokykyä. Suomenkielen taito on välttämätön, muu kielitaito katsotaan eduksi. 

Tarjoamme työpaikan perheomisteisessa hotellissa. Vakituisen työpaikan sekä palkkauksen sopimuksen mukaan. Majoituksen kävelymatkan päästä erittäin huokeaan hintaan. Lisäksi ketjun loistavat henkilöstöedut. Lisäpalvelu Oulu Oy: tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan. Mahdollisuus siirtyä myöhemmin talon kirjoille.

Ole rohkeasti yhteydessä niin kerron lisää.

Lisätietoja: Marika Haataja 0406238068 tai marika.haataja@lisapalvelu.net 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus