Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Ravintolapäällikkö Saariselkä

Inari, Lappi

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 10.10.2022

Avoimet paikat: 1

Santa`s Hotel Tunturi

Santa’s Hotel Tunturilla on monipuolinen ravintolatarjonta, joka johdattaa sinut Lapin parhaiden makujen pariin. Talvikaudella ravintola Kaltio on kuuluisa kalapöydästään ja tarjolla on  monipuolinen lappilainen menu. Talvikaudella after ski ja pubiherkut tarjoillaan Pirtti-ravintolassa. Ravintola Siula suurine tanssiparketteineen on Saariselän legendaarisin viihderavintola. Talvikaudella avoinna oleva yökerho ja tilausravintola Lutto saa tanssijalkasi varmasti vipattamaan. Nähtävyyksien, kokemusten ja elämysten laskemiseen eivät yhden käden sormet riitä, ja hotelli on näiden kaikkien keskellä. Lumoava, elämyksellinen sekä mieleenpainuva Lappi. Lapissa koet yöttömät yöt, revontulet sekä kauniin luonnon.

Etsimme nyt Ravintolapäällikköä

Vaatimuksena on vähintään 1-5 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. 

Sinulta tulisi löyty:
Aitoa halua asiakaspalveluun. Kokemusta á la carte -ravintolassa työskentelystä. Viinituntemusta ja cocktailosaamista. 
Kokemusta esihenkilötyöskentelystä ja salitiimin johtamisesta. Kokemusta hektisessä työympäristössä työskentelystä ja päivittäisistä ongelmanratkaisutilanteista. Hallitset suuria kokonaisuuksia,koska hotellista löytyy monia eri teemalla olevia ravintoloita. Sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Hygienia- ja anniskelupassi tulisi löytyä taskusta. Reipas ja iloinen asenne kuitenkin on se kaikkein tärkein. Vastuullasi on myös tilaukset,inventaariot sekä henkilökunnan rekrytointi ja johtaminen.
Työt alkavat heti sopivan löydyttyä.
Tarjoamme työpaikan perheomisteisessa hotellissa. Vakituisen työpaikan sekä palkkauksen sopimuksen mukaan. Majoituksen kävelymatkan päästä erittäin huokeaan hintaan. Lisäksi ketjun loistavat henkilöstöedut. Saat Lisäpalvelu Oulu Oy: tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan. Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulun kautta ensimmäiset 6 kuukautta, jonka jälkeen hän siirtyy talonkirjoille. 

Ole rohkeasti yhteydessä niin kerron lisää.

marika.haataja@lisapalvelu.net tai 0406238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus