Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kokkeja Rukalle, Stefan`s Steakhouse

Kuusamo, Lappi, Pohjois-Pohjanmaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.09.2022

Avoimet paikat: 2

Stefan’s Steakhousessa paistuvat Suomen parhaat pihvit. Muun muassa Amerikan Top Chef -ohjelmasta tutun huippukokin, Stefan Richterin, mukaan nimetty pihviravintola tarjoilee annoksia, joiden näyttävyys ja maistuvuus mitataan suuren maailman asteikolla. 

Etsimme nyt kokkeja Rukan Stefan`s Steakhouseen tulevaksi talvikaudeksi. 

Työnkuvaan kuuluu á la carte ruokien esivalmistus ja esillelaitto. Sekä muut normaalit keittiön työt.

Tarjolla on työpaikka laadukkaista pihveistään tunnetussa ravintolassa. Ravintola sijaitsee aivan Rukan parhaimmilla paikoilla. Täydet tunnit ja palkkauksen omien taitojen mukaan. Majoitus löytyy kävelymatkan päästä. Ja tietysti mahtavat työkaverit joiden kanssa on mukava viettää aikaa niin töissä kuin vapaa ajalla. Ympärillä avautuu monipuoliset talviurheiluharrastus mahdollisuuudet. Tule nauttimaan talvesta Rukalle.

Vaatimuksena on alan koulutus ja vähintään vuoden kokemus à la carte keittiöistä. Joustava ja oma aloitteinen tulee olla jotta pärjää kiireisessä ravintolassa. Tärkeintä on siis että on asenne kunnossa. Halu tehdä,oppia ja kehittyä alalla. Sillä pärjää todella pitkälle. 

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta. Me huolehdimme että kaikki menee kuten ollaan sovittu. Saat siis meidän tuen ja turvan meillä työllistymisesi ajan. Näin voit keskittyä itse työn tekemiseen ja vapaa ajan harrastuksiin.

Oisko Ruka sun juttu ens talvena? Sitte ei muuta kuin laitathan hakemusta tulemaan. Ja muistathan liittää Cv:si mukaan.

Jos tulee kysymyksiä niin vastaan mielelläni.

ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

Ps. Myös paljon muitakin paikkoja Rukalla ja muissakin tunturikohteissa. Kysy rohkeasti lisää.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus