Kuvaus työpaikasta

Banquet Waiters/Waitresses

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 30.11.2022

Avoimet paikat: 3

We are looking for experienced, skilled, and service-oriented Banquet Waiters or Waitresses to work with Lisäpalvelu. We have costumer restaurant in center of Helsinki. We offer part-time work.

The job is mainly buffet-, plate- and cocktail serving. 

Desired qualifications, skills, and experience:

If you are interested to work in the restaurant environment, send us an application in via e-mail jari.palmberg@lisapalvelu.net or 0503502020 . We will start the interviews immediately.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus