Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Keikkatyöntekijöitä

Lahti, Päijät-Häme

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.09.2022

Avoimet paikat: 1

Haemme asiakkaillemme Lahteen

Keikkatyöntekijöitä

Oletko kiinnostunut elintarvikealasta tai haluatko tehdä keikkatöitä ravintola-alalla? Kiinnostaako sinua siivoustyöt tai esimerkiksi rakennusalan hommat? Etsimme tekijöitä useiden alojen keikkahommiin, joten jos olet vailla satunnaisia työvuoroja täyttämään viikkojasi, on tämä ilmoitus tehty sinulle!

Kirjoita hakemukseen millaisia töitä haluaisit tehdä, niin etsitään sinulle sopivia töitä! Vuoroja on tarjolla sekä aamuisin, iltaisin, että viikonloppuisin alasta riippuen, joten löydämme varmasti sinun aikatauluihisi sopivia työvuoroja.

Laita hakemuksesi oheisen linkin kautta, haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Lisätietoja:

Erik Jääskeläinen

erik.jaaskelainen@lisapalvelu.net

0451124304  (arkisin ma-pe 10-15)

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus