Kuvaus työpaikasta

Takaisin

JULKISIVU LAATOITTAJA

Tampere, Pirkanmaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 09.10.2022

Avoimet paikat: 2

Haemme Tampereen seudulle hyvällä asenteella varustettua JULKISIVU LAATOITTAJAA asiakkaamme työmaille.


Edellytämme hakijoilta kokemusta julkisivujen saneerauksesta ja laatoituksesta, itsenäistä työotetta sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Työssä on hyvä ansainta ja kohteita riittää tekevälle kaverille.

Työmaat sijaitsevat ympäri Pirkanmaata joten oma auto on eduksi, mutta meidän kautta on mahdollisuus saada myös autoa käyttöön.

Hyvä löytyä matkustusvalmiutta kohteisiin Pirkanmaan ulkopuolella. 

Jos kiinnostuit mahdollisuudesta, niin poikkea kahville ja jutellaan asiasta paremmin lisää.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: Ville Ristkari 044 427 2313 tai Markus Haapasalo 044 427 2318 Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus