Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Rengasasentajia Lahteen

Lahti, Orimattila, Päijät-Häme

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 01.10.2022

Avoimet paikat: 2

Etsimme asiakkaallemme Lahden talousalueelle rengasasentajia. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja alkaa sopimuksen mukaan syys-lokakuun vaihteessa. 

Onko sinulla ahkera, asiakaspalveluhenkinen ja joustava työote? Onhan sinulla hyvä fyysinen kunto? Toimitko tehokkaasti myös kiireen keskellä ja olet motivoitunut sekä oma-aloitteinen? Lisäksi taskustasi löytyy B-ajokortti, joka on välttämätön tässä työssä.

Mikäli vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai sähköpostitse erik.jaaskelainen@lisapalvelu.net

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Erik Jääskeläinen

puh. 045 112 4304 (ma-pe 10-16)

erik.jaaskelainen@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus