Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Monipalvelutyöntekijä Oulu

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.09.2022

Avoimet paikat: 3

ISS hakee nyt monipalvelutyöntekijöitä Oulun alueelle.

Työt ovat aamuvuoro painotteisia ja kohteena ovat koulut ja päiväkodit. Monipalvelu työhön kuuluu aterioiden lämmitys sekä esille laitto, puhtaanapito ja astianhuolto. 

Sinulta tulisi löytyä hygieniapassi. Monipalvelutyöntekijänä sinulta tulisi löytyä jonkun verran kokemusta koulujen ja päiväkotien ruuan laitosta sekä siivouksesta. Oma auto on myös plussaa. Olet oma-aloitteinen ja vastuullinen työntekijä. Työsuhteita on tarjolla keikkatyöstä pitempi aikaisiin eripituisiin työsuhteisiin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme lisää.

marika.haataja@lisapalvelu.net tai 0406238068 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus