Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Rakennussiivooja

Helsinki, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 25.09.2022

Avoimet paikat: 3

RAKENNUSSIIVOOJA

Etsimme sinua reipas, fyysisesti jaksava, oma-aloitteinen ja rakennusalan tunteva rakennussiivooja. 

Tunnetko alan jo ennestään ja pystyt aloittamaan työt hetimiten? Sinulta löytyy työturvallisuuskortti ja puhut sujuvasti suomea. Työohjeet ja perehdytys käydään Suomeksi. 

Työkohde sijaitsee pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työaika arkisin 7-15:30. Palkkaus rakennusalan TES/palkkapyyntö. Työsuhde on määräaikainen kohteen keston mukaan. Haluamme työllistää osaajamme myös jatkossa. 

Jätä hakemuksesi pian, koska aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden kesken. 

Lisätietoja antaa Janne Muotka; janne.muotka@lisapalvelu.net , 044 493 5003Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen

 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus