Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Safariopas, Salla Tunturin Tuvat

Salla, Lappi

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 17.10.2022

Avoimet paikat: 3

Napapiirin Safarit, Salla Tunturin Tuvat 

Kuule lumikenttien kutsu ja lähde kelkkasafarille! Lapin talvella on monenlaisia yllätyksiä plakkarissaan: toisinaan puut peittää paksu tykkylumi, toisinaan safarilla saa seurata revontulten tanssia taivaalla. Matkanteko on joka tapauksessa leppoisaa. Kairassa kelkkaillessa arkihuolet unohtuvat. Startata voi etuovelta, olipa ovi sitten vastaanottomme, mökkinne, firman majan tai vaikka lähimmän lentokentän. Tuomme kelkat ja varusteet sinne, missä niitä tarvitaan.

Tarjoamme loistavan tilaisuuden päästä kauniiseen talviseen tunturii talvikaudelle 2022-2023. Työt alkaa joulukuun alusta.

Etsimme nyt safarioppaita Salla tunturiin. Työnkuvaasi kuuluu kelkkasafarien vetäminen, ruuan lämmitys, nokipannu kahvin keitto, nuotion teko sekä huolehdit ihmisten vaatetuksen. 

Sinulta tulisi löytyä kokemusta safarioppaan työstä. Kielitaitoa tulisi löytyä hyvä englanti vähintää. Osaat esiintyä suurien turisti ryhmien edessä, etkä pelkää käyttää ääntä. Pidät ulkoilma työstä. Omistat a,b tai t- luokan ajokortin. Sinulla kokemusta moottorikelkoista. Olet käynyt ensiapu kurssin. Omaat hieman ruuan laitto taitoja nuotiolla. Osaat johtaa turisti joukkoa. 

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja Lapin luonnosta nauttimiseen.Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työ on keikkatyötä kauden ajaksi. Palkkaus on sopimuksen mukaan.

Laita hakemusta tulemaan ja nappaa itsellesi mahtava työ tunturista. Muista laittaa CV:si hakemukseen. 

Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai Marika Haataja 0406238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus