Kuvaus työpaikasta

Tarjoilija talvikauteen, Ravintola Monte Rosa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 01.10.2023

Avoimet paikat: 2

Tarjoilija, Rovaniemi, Ravintola Monte Rosa

Arctic City Hotel

Arctic City Hotel on uniikki perheomisteinen hotelli, joka sijaitsee aivan Rovaniemen keskustassa lähellä ostosalueita, vain muutaman kilometrin päässä napapiiristä ja Joulupukin Pajakylästä. Kaikki tärkeimmät palvelut ja nähtävyydet ovat kätevästi kävelymatkan päässä hotellilta.

Arctic City Hotel avattiin maaliskussa 1978. Perheomisteinen hotelli on palvellut vieraita nyt jo kolmen sukupolven ajan. Tänä päivänä Arctic City Hotelli on mukava, moderni ja persoonallinen neljän tähden hotelli. Jokainen hotellin 90 huoneesta on saanut oman hahmonsa ja sielunsa.

Ravintola Monte Rosa

Lappilaista ruokaa modernilla twistillä. Ravintola Monte Rosan tunnelmallinen ilmapiiri kutsuu sinua. Lämminhenkisesti sisustettu ravintola on ihanteellinen paikka rentoutua ja nauttia hyvästä ruoasta. Ruokalista, joka pitää sisällään kansainvälisiä herkkuja, lappilaisella kosketuksella höystettynä. 

Etsimme nyt ammattitaitoista tarjoilijaa Ravintola Monte Rosan talvikauteen 2023-2024!

Edellytämme sinulta vähintään 2 vuoden kokemusta tarjoilijan töistä. Olet asiakaspalvelun rautainen ammattilainen ja olet järjestelmällinen. A´la carte tarjoilu kokonaisuudessaan tulisi olla sinulla jo erinomaisesti hallussa sekä aitoa halua tuottaa asiakkaille elämyksellisiä hetkiä. Asiakaskunta on talvella hyvinkin kansainvälistä joten sinulla tulisi olla kykyä työskennellä kansainvälisessä työympäristössä.

Tarjoamme huikean mahdollisuuden työskennellä huippu työkavereiden kanssa. Loistavat esimiehet ja aidosti välittävät omistajat, jotka saavat työntekijät viihtymään työssään.

Työn aloitus viimeistään marraskuussa ja kestävät maaliskuun puoliväliin. 

Palkka on osaamisesi mukaan ja majoituksen kanssa avustamme tarvittaessa ja se löytyy mahdollisesti jopa talon puolesta. 

Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon.

Mitä odotamme sinulta? 

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen eri tuntureissa ja erilaisia työtehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Ole rohkeasti meihin yhteydessä.

Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai Marika Haataja 040-6238068

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus