Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Vuoropäällikkö Monte Rosa

Rovaniemi, Lappi

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 26.09.2022

Avoimet paikat: 1

Salin vuoropäällikkö Monte Rosaan

Arctic City Hotel

Arctic City Hotel on uniikki perheomisteinen hotelli, joka sijaitsee aivan Rovaniemen keskustassa lähellä ostosalueita, vain muutaman kilometrin päässä napapiiristä ja Joulupukin Pajakylästä. Kaikki tärkeimmät palvelut ja nähtävyydet ovat kätevästi kävelymatkan päässä hotellilta.

Arctic City Hotel avattiin maaliskussa 1978. Perheomisteinen hotellimme on palvellut vieraitamme nyt jo kolmen sukupolven ajan. Tänä päivänä Arctic City Hotelli on mukava, moderni ja persoonallinen neljän tähden hotelli. Jokainen hotellin 90 huoneesta on saanut oman hahmonsa ja sielunsa.

Monterosa

Lappilaista ruokaa modernilla twistillä. Ravintola Monte Rosan tunnelmallinen ilmapiiri kutsuu sinua. Lämminhenkisesti sisustettu ravintolamme on ihanteellinen paikka rentoutua ja nauttia hyvästä ruoasta. Ruokalista, joka pitää sisällään kansainvälisiä herkkuja, lappilaisella kosketuksella höystettynä. 

Etsimme nyt Monte Rosaan salinvuoropäällikköä vakituiseen työsuhteeseen, tunteja 112,5h/ 3vko. Palkkaus TES tai sopimuspalkka. Työt alkaa marraskuussa.

Vaatimuksena 1-2 vuoden kokemus vuoropäällikön työstä. Erinomainen suomen- ja englanninkielentaito. Olet asiakaspalvelun rautainen ammattilainen ja olet järjestelmällinen. Pystyt toimimaan kiireen alla tehtävän vaatimalla tavalla. Osaat johtaa henkilökuntaa ja olet esimerkkinä muille työntekijöille. Edellytämme sinulta kykyä työskennellä kansainvälisessä työympäristössä, paineensietokykyä ja joustavuutta sesonkisessa kiireessä sekä halua tuottaa asiakkaille elämyksellisiä hetkiä. Olet tiimipelaaja ja sinulta löytyy hyvää organisointikykyä. Hygieniapassi ja alkoholipassi katsotaan eduksi.

Tarjoamme huikean mahdollisuuden työskennellä mukavien työkavereiden kanssa. Loistavat esimiehet ja aidosti välittävät omistajat, jotka saavat työntekijät viihtymään työssään. Erittäin kilpailukykyisen palkan. Majoituksen kanssa avustamme tarvittaessa ja se löytyy mahdollisesti jopa talon puolesta. Tarjoamme sinulle vahvan tuen ja turvan meillä työskentelysi ajan. Näin sinä voit keskittyä nauttimaan työnteosta. 

Laita rohkeasti hakemusta tulemaan.

Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai puh: 040-6238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus